Purchase and Inventory Management
WSUK
강좌 소개
홍보/예시 영상
강좌 운영 계획
주차 |
주차명 (주제) |
주차별학습목표 |
차시 |
차시명 |
평가방법 |
학습내용 |
|||||
1 |
Ordering/Purchasing 1 |
Learn and understand how to conduct purchasing and the ordering for a food and beverage business |
1-1 |
Operational Needs - Perishables |
Quiz |
1-2 |
Operational Needs - non perishables |
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2 |
Ordering/Purchasing 2 |
Learn and understand how to conduct purchasing and the ordering for a food and beverage business |
2-1 |
Suppliers - Delivery |
Quiz |
2-2 |
Suppliers - Collections |
||||
2-3 |
Suppliers–Self shopping |
||||
3 |
Receiving |
Learn and understand how to receive items for a food and beverage business |
3-1 |
Before the items arrives |
Quiz |
3-2 |
Delivery time |
||||
3-3 |
Avoiding spoilage |
||||
3-4 |
Avoiding theft |
||||
3-5 |
Handling of item |
||||
4 |
Midterm |
||||
5 |
Storing |
Learn and Understand how to store items for a food and beverage business |
5-1 |
Pilferage |
Quiz |
5-2 |
Spoilage |
||||
5-3 |
Stock rotation |
||||
6 |
Issuing |
Learn and Understand how to issue items for a food and beverage business |
6-1 |
Issue to the bar |
Quiz |
6-2 |
Issue to the restaurant |
||||
6-3 |
Issue to the kitchen |
||||
7 |
Financial Considerations |
Learn and Understand financial considerations for a food and beverage business |
7-1 |
Credit vs Cash |
|
7-2 |
Discounts |
||||
7-3 |
Impact on financial wellbeing |
||||
8 |
Final Exam |
강좌운영팀 소개
교수자
- Per Henrik Jonsson 교수
- - [소 속] 현) 우송대학교 글로벌조리학과 조교수
- - [최종학력] MBA – Johannesburg, South Africa
강좌지원팀
- 조교
- 한국대학교 전산학 박사과정
- E-mail: abc@example.com
강좌 수강 정보
이수/평가정보
과제명 | 퀴즈 | 토론 | 중간고사 | 기말고사 |
---|---|---|---|---|
반영비율 | 20% | % | 40% | 40% |
※ 총 60% 이상 점수 획득 시, 이수증을 발급받을 수 있습니다.
강좌 수준 및 선수요건
이 강좌는 유익한 내용이 다수 포함되어 있습니다.
교재 및 참고문헌
이 강좌는 여러가지 참고자료가 많이 있습니다.
자주 묻는 질문
강좌 교재가 따로 있나요?
네. 있습니다.
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네. 있습니다.
제목
소제목
내용