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Purchase and Inventory Management




본 강좌는 새로운 K-MOOC 플랫폼에서 운영하는 강좌입니다.

강좌 소개

수업내용/목표

The course is designed to give the student a basic understanding of how to best handle the basic purchasing and inventory management of a business. The course will outline simple guidelines for better managing the purchasing and inventory of a food and beverage business. The same principles can translate into other types of industries also.

홍보/예시 영상

강좌 운영 계획

주차

주차명

(주제)

주차별학습목표

차시

차시명

평가방법

학습내용

1

Ordering/Purchasing

1

Learn and understand how to conduct purchasing and the ordering for a food and beverage business

1-1

Operational Needs - Perishables

Quiz

1-2

Operational Needs - non perishables

2

Ordering/Purchasing

2

Learn and understand how to conduct purchasing and the ordering for a food and beverage business

2-1

Suppliers - Delivery

Quiz

2-2

Suppliers - Collections

2-3

SuppliersSelf shopping

3

Receiving

Learn and understand how to receive items for a food and beverage business

3-1

Before the items arrives

Quiz

3-2

Delivery time

3-3

Avoiding spoilage

3-4

Avoiding theft

3-5

Handling of item

4

Midterm

5

Storing

Learn and Understand how to store items for a food and beverage business

5-1

Pilferage

Quiz

5-2

Spoilage

5-3

Stock rotation

6

Issuing

Learn and Understand how to issue items for a food and beverage business

6-1

Issue to the bar

Quiz

6-2

Issue to the restaurant

6-3

Issue to the kitchen

7

Financial Considerations

Learn and Understand financial considerations for a food and beverage business

7-1

Credit vs Cash

 

7-2

Discounts

7-3

Impact on financial wellbeing

8

Final Exam

 

강좌운영팀 소개

교수자

Per Henrik Jonsson professor
Per Henrik Jonsson 교수
- [소 속] 현) 우송대학교 글로벌조리학과 조교수
- [최종학력] MBA – Johannesburg, South Africa

강좌지원팀

조교
조교
한국대학교 전산학 박사과정
E-mail: abc@example.com

강좌 수강 정보

이수/평가정보

이수/평가정보
과제명 퀴즈 토론 중간고사 기말고사
반영비율 20% % 40% 40%

※ 총 60% 이상 점수 획득 시, 이수증을 발급받을 수 있습니다.

강좌 수준 및 선수요건

이 강좌는 유익한 내용이 다수 포함되어 있습니다.

교재 및 참고문헌

이 강좌는 여러가지 참고자료가 많이 있습니다.

자주 묻는 질문

강좌 교재가 따로 있나요?

네. 있습니다.

강좌 교재가 따로 있나요?

네. 있습니다.

제목

소제목

내용

 

관련 강좌

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  1. Subject

    Social Sciences
    (Business Administration & Economics)
  2. 강좌 내용의 어려운 수준을 의미합니다. 교양, 전공기초, 전공심화 순으로 난이도가 증가합니다.

    Course difficulty

    intermediate
  3. 강좌를 개발하고 운영하는 기관입니다. 컨소시엄으로 운영 시, 대표기관의 명칭이 나타납니다

    Institution

    WOOSONG UNIVERSITY
  4. 운영 기관의 전화번호 입니다.

    Phone

    042-630-9396
  5. 강좌의 구성 주차 수를 의미합니다. (강좌를 충실히 학습하기 위해 필요한 주당 학습시간을 의미합니다.)

    Course Week
    (Estimated Effort)

    08week
    (주당 00시간 30분)
  6. 본 강좌 이수자에게 인정되는 학습시간으로 해당 강좌의 동영상, 과제, 시험, 퀴즈, 토론 등의 시간을 포함합니다. (강의 내용과 관련된 동영상 재생 시간의 총 합계입니다.)

    Accredited learning time
    (Video Duration)

    05시간 00분
    (03시간 00분)
  7. 수강신청이 가능한 기간으로 해당 기간 내에만 수강신청이 가능합니다.

    Registration Period

    2021.08.30 ~ 2021.10.24
  8. 강좌가 운영되고 교수지원이 이루어지는 기간입니다. 이수증은 강좌운영기간이 종료된 이후에 발급받을 수 있습니다.

    Classes Period

    2021.09.06 ~ 2021.11.07
  9. ※ 만족도 응답 표본 수 미달 등 일정 기준이 충족되지 않은 경우 별점이 공개되지 않을 수 있습니다.